Links

De leukste tekst voor jouw verhuiskaart

Als de man in het leuke onderstaande filmpje elke keer een verhuiskaartje moet versturen, laat staan een verhuiskaarttekst moet verzinnen, dan zal hij daar een aardige dagtaak aan hebben. Gelukkig verhuizen de meeste mensen ongeveer eens in de tien jaar. Dan moet het verzinnen van een goede tekst voor op je verhuiskaart toch goed te doen zijn? Dat valt vaak nog vies tegen. Doe daarom op op deze weblog inspiratie op en ga naar Verhuiskaartenmaken.com om je eigen verhuiskaart te maken.

Wat moet er op staan?
Onderwerpen die op een verhuiskaart niet mogen ontbreken zijn natuurlijk: wie er gaan verhuizen, wanneer er wordt verhuisd, het nieuwe adres en het nieuwe telefoonnummer. Punten die niet noodzakelijk zijn, maar wel leuk om te vermelden zijn bijvoorbeeld: waarom je gaat verhuizen (samenwonen, op kamers etc.) en wanneer de housewarmingparty is. Let er wel op dat je dit laatste alleen op de kaarten zet voor de mensen die je ook echt wilt uitnodigen natuurlijk.

Verhuisgedichtjes
Behalve de standaard gegevens, die vaak in de binnenkant staan, is het leuk om op de voorkant een leuk gedichtje te plaatsen. Het is meteen een goede manier om de reden van verhuizen in het kaartje te verwerken. Leuke voorbeelden van tekst voor op jouw verhuiskaart zijn:

Na zo vaak heen en weerVerhuiskaartje met tekst
met trein en de bus gaan we eindelijk samenwonen
warm en knus.

Een plek vol warmte
Dit nieuwe huis
Een plek om te zeggen
Dit is thuis

We nemen afscheid
van klompen en de dijk.
We verhuizen naar Frankrijk!


Ontwerp je verhuiskaart zelf

Behalve een eigen tekst kun je jouw verhuiskaartje helemaal naar eigen wens ontwerpen op Verhuiskaartenmaken.com. Upload bijvoorbeeld een foto, voeg illustraties toe en plaats een kader. Alles is mogelijk dus wacht niet langer en ga aan de slag!

[youtube]nTe3QQ_Qrmg[/youtube]

Bestel je kaarten op Verhuiskaartenmaken.com voor 15:00 en je hebt ze je de volgende dag al in huis.


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>