Links

Binnenkort verhuizen? Verstuur nu leuke verhuiskaarten!

Bij een verhuizing komt er veel om de hoek kijken. Je zult nieuwe meubels
moeten
kopen, alles verhuizen van het ene huis naar het andere huis, de inrichting opnieuw bedenken en uiteraard zal er geklust moeten worden. Dit zijn allemaal dingen die veel tijd in beslag nemen en daarom blijft er weinig tijd over voor het uitzoeken van een verhuiskaart. Maar om leuke verhuiskaarten te versturen, heb je tegenwoordig niet veel tijd voor nodig!

Snel een leuke verhuiskaart
Als men een verhuiskaart opstuurt, maken zij meestal gebruik van de standaard verhuiskaarten. Deze zijn makkelijk te vinden en op te sturen. Maar men vergeet dat je ook leuke verhuiskaarten zelf kunt ontwerpen zonder dat het veel tijd kost. Op Verhuiskaartenmaken.com kun je gemakkelijk en snel je eigen verhuiskaarten maken. Je kunt een standaard afbeelding uitkiezen of zelf een leuke foto uploaden. De illustraties, kaders, achtergronden en tekst kun je ook geheel naar wens toevoegen. En het lijkt alsof je hier veel tijd aan moet besteden, maar dat is niet zo! Dit komt door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie op Verhuiskaartenmaken.com. Hier kun je snel en eenvoudig een unieke, leuke verhuiskaarten ontwerpen!

Eenvoudig versturen
Na het ontwerpen van leuke verhuiskaarten kun je de kaarten bestellen. Je kunt ervoor kiezen om de verhuiskaarten eerst naar huis te sturen en daarna zelf op de post te doen of je verstuurt de verhuiskaarten direct op de website. Je kunt namelijk je adressenboek uploaden en de verhuiskaarten zullen dan meteen met de post verstuurd worden. De keuze ligt geheel bij jou!

Kun je niet wachten met het ontwerpen van eigen verhuiskaarten? Begin vandaag nog op Verhuiskaartenmaken.com!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>