Links

Adreswijziging

Wanneer je gaat verhuizen is één van de meest belangrijke dingen natuurlijk het doorgeven van je adres. Hier neem je niet altijd evenveel tijd voor omdat het tijdens het verhuizen niet prioriteit één is. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je een adreswijziging stuurt naar je dierbaren en verschillende instanties zodat zij altijd op de hoogte zijn van je nieuwe adres.

Verstuur je kaart snel
Verstandig is om voordat je over gaat naar je nieuwe huis een adreswijziging rond te gaan sturen. Handig is om in een excelbestand je adressen van je dierbaren en adressen van verschillende instanties op een rijtje te zetten. Op Verhuiskaartenmaken.com kan je dit bestand direct uploaden wanneer je je kaartje gemaakt hebt. Zo kan je met één klik op de muis je adreswijziging naar alle belangrijke mensen en instanties sturen.

Maak je kaart bijzonder
Het leuke van Verhuiskaartenmaken.com is dat je ook nog verschillende elementen aan je adreswijziging kan toevoegen. Door gebruik te maken van deze elementen krijgt je kaartje ook nog eens iets unieks. Zo kan je namelijk zelfs je eigen foto op je adreswijziging zetten. Hoewel dit misschien leuker is voor je dierbaren. Wat je natuurlijk ook kan doen zijn twee verschillende adreswijzigingen maken. Dan maak je één kaartje voor je dierbaren, bijvoorbeeld met een leuke foto. En dan maak je een kaart voor bedrijven en instanties. Wat dat betreft heb je heel veel mogelijkheden.

Een adreswijziging heb je zo gemaakt op Verhuiskaartenmaken.com


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>